17:53 / 26.01.2018.

Autor: HRT

Čupićev oproštaj: Borio sam se koliko sam mogao, vrijeme je da kažem zbogom

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

"Ovo je bila moja zadnja utakmica za Hrvatsku", rekao je Ivan Čupić nakonn osvojenog petog mjesta na Europskom prvenstvu.
Ovo je bila moja zadnja utakmica za Hrvatsku, rekao je Ivan Čupić nakon osvojenog petog mjesta na Europskom prvenstvu. Dao sam 12 godina, dao sam koliko sam mogao. Bilo je dobrih i loših trenutaka. Hvala svima koji su bili uz mene pogotovo mojoj obitelji koja je bila strpljiva sve ove godine. Nadam se da sam ih učinio ponosnim. Borio sam se za ovaj dres koliko sam mogao i mislim da je vrijeme da kažem zbogom. Treba znati na vrijeme stati, rekao je Čupić. Najljepši dijelovi karijere je sve ovo, svih ovih 12 godina i sve što se dešavalo u svlačionici, na utakmicama i u hotelu. Toliko ljudi, šala i plakanja...Svoj najljepši trenutak nažalost nisam dočekao. Nisam osvojio niti jedno zlato za Hrvatsku, iako imam šest, sedam medalja. Tuga, tuga je svaka utakmica kad se izgubi. Bila je tuga protiv Francuza i protiv Šveđana. Tuga je uvijek kad se s Hrvatskom izgubi, ali na sreću nisam puno utakmica izgubio, ali nekoliko jesam i sve bole, dodao je Čupić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!