17:46 / 28.12.2020.

Autor: M.Z./K.L./Sport/HRT

Čupić: Visoka očekivanja od Svjetskog prvenstva

-

-

Foto: - / -

Svoje suigrače na Final Fouru Lige prvaka zasigurno prate rukometni reprezentativci koji se nalaze u Poreču.
Svoje suigrače na Final Fouru Lige prvaka zasigurno prate rukometni reprezentativci koji se nalaze u Poreču gdje se pripremaju za Svjetsko prvenstvo u Egiptu, a među njima je i iskusni Ivan Čupić kojemu već mjesecima nedostaje publika na čijim je krilima naša reprezentacija često izvlačila posljednje atome snage, a nakon toga i slavila velika dostignuća. ➡️ Rukometaši se pripremaju u Poreču

- Svi znamo što publika znači, što pune tribine znače cijeli ovaj stres oko testiranja i svih tih stvari koje se moraju raditi prije, uoči i nakon utakmice smanjuju koncentraciju. Ovih pola godine smo se navikli na ovo novo normalno. Nije lijepo, nije nam drago, no što je - tu je moramo živjeti, kaže povratnik u reprezentaciju.

Hrvatska uvijek ima visoka očekivanja na prvenstvima, kakva Čupićeva očekivanja?

- Isto tako, uvijek visoka očekivanja. Sigurno da Hrvatska ima veliku kvalitetu i kontinuitet. Cilj je bio doći do polufinala, a onda je sve moguće pa tako i za ovaj turnir. Jedino što mogu zaželjeti početkom ovih priprema da nas korona i ozljede zaobiđu, te da budemo kompletni i u punom sastavu, zaključio je Čupić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!