08:40 / 09.01.2020.

Autor: I.L.K./HRT

Crnogorci najavljuju borbenu utakmicu: Namučit ćemo Hrvate

Ilustracija (Goran Kovacic/PIXSELL)

Ilustracija (Goran Kovacic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Sve utakmice s EP-a prenosimo na 2. Programu Hrvatskog radija.
Danas počinje Europsko rukometno prvenstvo. Hrvatska prvi krug igra u Grazu, u skupini s Crnom Gorom, Bjelorusijom i Srbijom. Na otvaranju turnira izabranici Line Červara sastaju se s Crnogorcima večeras u 20.30.

- Crna Gora je jedna odlična ekipa, pobijedili su Dansku, svjetskog prvaka, u Crnoj Gori. Igraju jako agresivnu obranu, tako da ćemo morati biti jako koncentrirani. Prošle godine smo imali jako neugodno iskustvo s Brazilom, i to nam treba biti opomena, rekao je kapetan hrvatske reprezentacije Domagoj Duvnjak.
- Interesantna je grupa, a apsolutni favorit je Hrvatska. Međutim, nitko se tu neće predati tako lako. Nas gledaju kao autsajdere grupe, no mi smo tu da pokažemo suprotno: namučimo svakoga i tražimo naše prve bodove na europskim prvenstvima. Igramo tu nezgodnu obranu protiv koje se mnoge ekipe ne snalaze. Sigurno se nećemo lako predati, rekao je branič crnogorske reprezentacije Vasko Ševaljević.

Sve utakmice s EP-a prenosimo na 2. programu Hrvatskog radija.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!