20:23 / 17.01.2021.

Autor: I.L./HRT

Červar: Kada se bori, onda je puno lakše i gledati

Foto: REUTERS/Hazem Gouda

Foto: REUTERS/Hazem Gouda

Foto: - / REUTERS

Hrvatska reprezentacija ni protiv Angole nije bila u optimalnom izdanju.
- Bilo je puno više žara nego zadnju utakmicu, bilo  je puno bolje, doduše bilo je uspona i padova i to moramo priznati i te pogreške ispraviti, rekao je izbornik hrvatske rukometna reprezentacije Lino Červar nakon pobjede nad Angolom 28:20 na Svjetskom prvenstvu u Egiptu čime je Hrvatska osigurala prolazak u drugi krug natjecanja.

➡️ Rukometaši složni: Ušli smo u turnir, spremni smo za Katar
➡️ Hrvatska u drugom poluvremenu slomila Angolu


Hrvatska reprezentacija ni protiv Angole nije bila u optimalnom izdanju.

- Bilo je trenutaka dekoncentracije, ali volje nije nedostajalo. Dobro je da smo vidjeli mlađe igrače da su dali svoj obol i dobar su obol dali. U takvom Svjetskom prvenstvu koje je specifično, gdje smo došli nepripremljeni, moramo biti zadovoljni. Idemo dalje i vidjet ćemo kako će dalje biti. Trebamo iskoristiti da dižemo mlade, da iskoristimo ovaj turnira za još veće iskustvo i uvijek pokušati pobijediti kako god je to moguće. Ali kada se bori, onda je puno lakše i gledati, dodao je Červar.  

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!