Červar: Do zadnjeg dana svoje karijere ulagat ću u sebe

07.07.2019.

19:59

Autor: B.J./K.L./HRT

default error photo
Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar u Umagu se priprema za nove rukometne izazove.
Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Lino Červar u Umagu se priprema za nove rukometne izazove. Planiraju se rezultatski iskoraci, a naša ekipa je posjetila trofejni dom Červarovih.  

Obitelj je sve. Bez njih ne bih bio ovo što jesam. Njima pripada i moj uspjeh - Lino će naglasiti svakom prigodom. U krugu supruge Klaudije i unuka sve je lakše. Rukomet je ovdje doručak, ručak i večera. Radnu sobu krase medalje, trofeji, zahvalnice i pohvalnice. Odmora preko ljeta zapravo i - nema.

- Moram raditi, to me drži. Igrači mi znaju reći da je u meni više energije, ne dam se. Do zadnjeg dana svoje karijere ulagat ću u sebe, to me drži. Imam mir ovdje, nisam opterećen, pustite me da živim svojim životom, uvijek ističem svoju suprugu Klaudiju.

Europsko rukometno prvenstvo počinje 9. siječnja iduće godine, a igra se u Austriji, Norveškoj i Švedskoj. Hrvatska prvi krug natjecanja igra u Grazu. U skupini su još Crna Gora, Srbija i Bjelorusija.

- Djeluje da imamo dobru skupinu, no to je nagazna mina. Samo naivan trener bi rekao da bi bili prvaci Europi. Neću pasti u tu zabludu da vršim pritisak na svoje igrače. Naravno da sam ambiciozan, ne idemo se tamo šetati već postići odličan rezultat, rekao je Červar.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!