18:12 / 19.01.2020.

Autor: T.D./HRT

Ante Karačić: Plakali smo od sreće, svi nam čestitaju

-

-

Foto: - / -

Infarktnu utakmicu Hrvatske i Njemačke koja je jučer odigrana u Beču, u kojoj su Kauboji slavili, pratila je obitelj Karačić.
Infarktnu utakmicu Hrvatske i Njemačke koja je jučer odigrana u Beču, u kojoj su Kauboji slavili, pratila je obitelj Karačić.  

Završnicu susreta komentirao je otac rukometnog reprezentativca Igora Karačića, Ante.

- Mislim da je u tom momentu bilo zamračenje uma. Poslije par sekundi sam bio svjestan toga pa sam počeli plakati moja žena i ja. Od ushićenja, od nevjerojatne atmosfere, od svega što se dogodilo u onoj dvorani. Od navijanja naših navijača, njemačkih navijača, sve je gorjelo. Samo je euforija nosila zadnjih sekundi, samo je to nosilo, gol, obrana Šege, zadnjih 30 sekundi, kaže Ante Karačić.

Nakon zadnjeg sučevog zvižduka, Ante Karačić dobio je preko 100 poruka.

- U Mostaru su ljudi plakali, u omanjem kafiću gdje gledamo ja i moji prijatelji utakmice. Zovu me i govore da im je ovo najdraža utakmica koju su gledali u životu. Teško je bilo gledati utakmicu i ženi i sinu, ali najvažnije da smo pobijedili, zaključuje Ante Karačić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!