Iz Tokija se vratili posljednji paraolimpijci

07.09.2021.

12:47

Autor: I.L./HRT

Povratak osvajača medalja s Paraolimpijskih igara

Povratak osvajača medalja s Paraolimpijskih igara

Foto: HTV / HRT

Iz Tokija su se s Paraolimpijskih igara vratili i posljednji hrvatski paraolimpijci. Među njima su bili i osvajači brončanih odličja bacač kugle Deni Černi, plivač Dino Sinovčić te srebrni taekwondoaš Ivan Mikulić.

- Kao prvi predstavnik za parataekwondo i s obzirom da smo uzeli medalju, došli do finala, žao nam je tih finala što smo izgubili, ali eto tijesna borba, to je tako uvijek. Nigdje nitko ti ne može ništa garantirati, iako smo vodili pa na kraju izgubili, ali to je sve sport, kaže Ivan Mikulić, osvajač srebra u parataekwondou.


- Ovo je samo znak da se dobro radi svih ovih godina i nadam se da ćemo nastaviti s još boljim radom i ostvariti još bolje rezultate u Parizu, smatra brončani plivač Dino Sinovčić.


- Prije Igara sam rekao da idem tamo napraviti svoj najbolji rezultat, to sam i ostvario i u tom procesu sam uspio osvojiti i medalju, rekao je osvajač bronce u bacanju kugle Deni Černi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!