08:52 / 01.09.2021.

Autor: K.L./HRT

Emotivan doček za srebrnog Velimira Šandora

Velimir Šandor

Velimir Šandor

Foto: HTV / HRT

Hrvatski srebrni paraolimpijac Velimir Šandor i dio delegacije vratio se iz Tokija i priređen im je svečani doček na zagrebačkom aerodromu.

Šandor je osvojio srebro u bacanju diska u kategoriji F52.   

- Svaki dan je sve više dojmova jer doživjeti sve to je izvanredno, rekao je Šandor.

Istaknuo je da atmosfera zbog pravila nije bila na kao što je bila na Paraolimpijskim igrama u Riju, no svejedno su ga prošli trnci kad je bacao na prekrasnom, velebnom stadionu, iako na njemu nije bilo publike.

- Mi smo tamo došli s jednim ciljem, a to je da pokažemo koliko puno vrijedimo. Poslije Europskog prvenstva gdje nisam bio rezultatski zadovoljan, iako sam uzeo broncu, znao sam da me u Tokiju čeka nešto veliko. Imali smo ubitačne završne pripreme i na kraju se to isplatilo, rekao je Šandor te dodao je preponosan na cijelu svoju ekipu.

- Nemam planove za proslavu, ali mislim da će već sad krenuti slaviti. Sad mi treba odmor, a nakon toga pripreme za Pariz. Neću obećavati, ali ima baruta još u meni. Idemo u Pariz, zaključio je Šandor.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!