Zwicker bez finala na dvovisinskim ručama

01.06.2023.

21:30

Autor: I.L./HRT/HGS

Christina Zwicker

Christina Zwicker

Foto: - / HGS

Hrvatska gimnastičarka Christina Zwicker nije uspjela izboriti finale na dvovisinskim ručama na Svjetskom Challenge kupu kojemu je prvi put domaćin Tel Aviv. 

Gimnastičarka ZTD Hrvatskog sokola jedina je hrvatska predstavnica na ovom turniru, a u kvalifikacijama dvovisinskih ruča bila je 15. s ocjenom 9.967 bodova. U petak će još nastupiti u kvalifikacijama grede.

- Nažalost, nije prošlo kako sam planirala i priželjkivala. Na kraju vježbe se dogodio pad što je rezultiralo time da mi se element ne prizna pa samim time je i početna i konačna ocjena manja. Od početka je krenulo jako dobro, bila sam dosta sigurna u sebe, prvi dio vježbe je bio lijep, list i puno bolji nego ono prije tjedan dana u Varni s čime sam jako zadovoljna. Sutra me čekaju kvalifikacije grede. Nadam se dobroj izvedbi. Dobro sam trenirala, osjećam se spremno i nadam se da ću pokazati to što mogu pa da će i rezultatski to biti popraćeno, rekla je Zwicker. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!