15:15 / 05.12.2020.

Autor: K.L./HRT

Zubčić: Nisam kalkulirao, išao sam po pobjedu

Foto: Screenshot HRT

Foto: Screenshot HRT

Foto: - / HRT

Hrvatski skijaš Filip Zubčić pobijedio je u subotu u veleslalomu kojeg su skijaši vozili u Santa Caterini u Italiji, ispred Slovenca Žana Kranjeca i Švicarca Marca Odermatta.
Hrvatski skijaš Filip Zubčić pobijedio je u subotu u veleslalomu kojeg su skijaši vozili u Santa Caterini u Italiji, ispred Slovenca Žana Kranjeca i Švicarca Marca Odermatta. ➡️ Filip Zubčić pobjednik u talijanskoj Santa Caterini!

Pobjeda je Zubčiću donijela sto bodova i drugo mjesto u poretku skijaša u veleslalomu iza Odermatta, ali i drugo mjesto u ukupnom poretku gdje je iza Francuza Alexisa Pintauraulta.

- Ovo je strašno, opet na vrhu Svjetskog kupa. Obje vožnje s puno snijega, prvi "lauf" je postavio moj trener i to je pomoglo. Drugi lauf smo se bacili ful gas, nisam kalkulirao, išao sam po pobjedu i pobijedio sam na kraju, rekao je Zubčić.
- Po ovakvim teškim uvjetima sam trenirao kao klinac, to je sve doprinijelo rezultatu, treba se pripremiti za sutra i ponovno maksimalno napasti, zaključio je hrvatski skijaš.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!