18:38 / 31.03.2019.

Autor: M.Z./HRT

Zrnčić-Dim: Hvala što ste me pratili svih ovih godina!

-

-

Foto: - / -

Iako je jučer na Krvavcu odvozio službeno posljednju utrku u karijeri, Natko Zrnčić-Dim oprostio se od skijanja na svojoj Zagrebačkoj gori.
Iako je jučer na Krvavcu odvozio službeno posljednju utrku u karijeri, Natko Zrnčić-Dim oprostio se od skijanja na svojoj Zagrebačkoj gori. Osvajač bronce na Svjetskom prvenstvu u Val d' Isereu 2009-e za sada je jedini Hrvat koji ima skijaško odličje, a da se pri tome ne preziva Kostelić. No svima će u sjećanju ostati  zajedničko pjevanje "Lijepe naše" nakon što su osvojili prvo i drugo mjesto u Chamonixu.

- Najveći trenutak u mojoj karijeri je osvajanje brončane medalje na Svjetskom prvenstvu i toga ću se uvijek sjećati, kaže Zrnčić-Dim.

 - Ali moram spomenuti da je isto tako bilo i 2011-e kada smo Ivica i ja bili prvi i drugi, znači imali smo dvostruku pobjedu u Chamonixu što je za jednu nealpsku zemlju jako veliki rezultat koji je iznimno veliki sportski uspjeh, dodao je Natko.

Na krilima tih uspjeha stasali su neki novi klinci pred kojima je blistava skijaška budućnost, a Natko je bodren vjernim prijateljima i sudionicima tradicionalne utrke Zagreba i Celja na svom Sljemenu ispraćen u zasluženu mirovinu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!