14:40 / 31.08.2019.

Autor: K.L./HRT

Zlatna braća Sinković: Još jedno zlato, sve je to nekako nadrealno

-

-

Foto: - / -

Nenadmašna braća Sinković obranila su naslov svjetskih prvaka u austrijskom Linz-Ottensheimu u dvojcu bez kormilara.
Nenadmašna braća Sinković obranila su naslov svjetskih prvaka u austrijskom Linz-Ottensheimu u dvojcu bez kormilara. Martin i Valent Sinković nisu skrivali radost nakon još jednog velikog uspjeha. Nepobjedivi Sinkovići ponovno na svjetskom tronu!

- Dali smo sve od sebe. Išli smo dokraja i stvarno je tako bilo, jedva dolazim do daha. Predivan osjećaj i super utrka. Obranili smo i zlato u dvojcu i idemo spremni u Tokiju, rekao je Martin Sinković.

Preuzmite aplikaciju HRT Vijesti!

Sinkovići su vodili kroz cijelu utrku.

- Takva je bila i taktika. Očekivali smo Novi Zeland da će biti konkurencija, ali i da nemaju brzi start, u sredini smo puno radili da nas ne krenu stizati. Tu smo se potrošili, nakraju smo vidjeli da imamo više rezerve od njih. Još jedno zlato, sve je to nekako nadrealno, dodao je Valent Sinković.

Sljedeći cilj je sada jasan - zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju.

- Sad ovu godinu treniramo najbolje što možemo i nadamo se ovakvoj utrci u Tokiju. Ovo nam je šesto zlato. Mi smo jedini bili u zadnje tri godine u dvojcu bez na postolju, to samo govori kako je teško biti u borbi za medalju, do riječi je jedva dolazio iscrpljeni Martin.

- A sada idemo slaviti, zaključili su zajedno za kraj. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!