13:05 / 11.12.2020.

Autor: HRT/Hina

Zbog tragične smrti oca Žan Kranjec se vratio u Sloveniju

Žan Kranjec (Goran Stanzl/PIXSELL)

Žan Kranjec (Goran Stanzl/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Potvrđeno je da je u tragičnoj nesreći na radu u mjestu Rateče kod Kranjske Gore u četvrtak preminuo otac Žana Kranjeca.
Zbog tragične smrti u obitelji najbolji slovenski alpski skijaš Žan Kranjec u četvrtak popodne napustio je trening-kamp u austrijskom Reiteralmu i vratio se u kući, objavio je u petak Slovenski skijaški savez.

Potvrđeno je da je u tragičnoj nesreći na radu u mjestu Rateče kod Kranjske Gore u četvrtak preminuo otac Žana Kranjeca. Obitelj Kranjec, koja živi u Bukovici pri Vodicah, ima krovopokrivački i tesarski obrt, a otac obitelji poginuo je nakon pada s krova, pri izvođenju radova.
U Slovenskom skijaškom savezu naveli su da se Žan Kranjec nakon tragične vijesti vratio u obiteljski krug, te zamolili za poštovanje privatnosti najboljeg i vrlo uspješnog člana reprezentacije, navevši da je još prerano za ocjene o Kranjčevim daljnjim koracima i povratku u natjecanje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!