Zapažen uspjeh mladih hrvatskih brzoklizača u Celju

11.04.2022.

14:19

Autor: I.Ž.K./HRT/KBK Meteor

Mladi hrvatski brzoklizači na postolju u Celju

Mladi hrvatski brzoklizači na postolju u Celju

Foto: KBK Meteor / Press

Celje je proteklog vikenda bilo domaćin posljednjeg natjecanja Alpe Adria Trophy serije ove sezone, a odličan uspjeh ostvarili su mladi hrvatski brzoklizači koji su osvojili brojne medalje i pehar ukupnih pobjednika.

Osim standardnih brzinskih utrka, u sklopu dvodnevnog programa održano je i posebno atraktivno 'skill races' natjecanje za najmlađe na kojemu su odmjerili i brzinu s posebno dodanim tehničkim elementima. Juniori KBK Meteor ostvarili su izvrsne rezultate osvojivši ukupno 11 zlatnih, tri srebrne i četiri brončane medalje.

Ovim natjecanjem završena je i regionalna Alpe Adria Trophy serija natjecanja u kojoj je sudjelovalo 15-ak klubova iz deset zemalja. I u ukupnom poretku serije članovi KBK Meteor ostvarili su odlične rezultate osvojivši šest zlatnih, četiri srebrne i tri brončane medalje.

Osvojenim bodovima u pojedinačnim nastupima doveli su Hrvatsku na prvo mjesto ukupnog poretka i ponijeli pobjednički pehar kao ukupni pobjednik i najuspješnija ekipa Alpe Adria Trophy serije u sezoni 2021/22.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!