11:02 / 02.10.2020.

Autor: A.M./Hina

Zagrebački maraton obilježava se 11. listopada virtualnim utrkama

Ilustracija (Foto: Tomislav Bagić/PIXSELL)

Ilustracija (Foto: Tomislav Bagić/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Organizatori Zagrebačkog maratona objavili su u petak da će, s obzirom da je 29. Zagrebački maraton otkazan ove godine i prebačen na 2021., obilježiti 11. listopad 2020. virtualnim utrkama.
Organizatori Zagrebačkog maratona objavili su u petak da će, s obzirom da je 29. Zagrebački maraton otkazan ove godine i prebačen na 2021., obilježiti 11. listopad 2020. virtualnim utrkama Zagreb maratona.
Organizatori su u ponedjeljak objavili da je unatoč višemjesečnim naporima da se osiguraju svi potrebni uvijeti za održavanje 29. zagrebačkog maratona utrka otkazana zbog pandemije koronavirusa te je tako ovaj maraton dožvio istu sudbinu kao i svi veći maratoni u svijetu ove godine.
No, želeći obilježiti 11. listopada organizatori su odlučili organizirati virtualne utrke. Tako svi oni koji žele sudjelovati mogu prijaviti individualnu utrku po izboru: maraton, polumaraton ili Garmin 10 K.
Kako dodaju organizatori cijena je za sve utrke ista i iznosi 70 kn, a uključuje uključuje obradu rezultata i trkaću majicu.
Prijava na virtualnu utrku po izboru je obavezna preko web stranice www.zagreb-marathon.com i bit će moguće pratiti rezultate u ukupnom poretku.
- Svi sudionici virtualne utrke sudjeluju u utrci samo ukoliko istu trče 11. 10. 2020. bilo kad od 00:00 do 23:59 i moraju trčati točnu udaljenost utrke koju su prijavili, navodi se u obavijesti organizatora koji dodaje da će rezultati Virtualnog Zagreb maratona 2020. biti obrađeni i objavljeni na internetskoj  stranici.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!