23:27 / 26.04.2021.

Autor: Otvoreno/HRT/I.L.

Šaškin ekskluzivno: Ponudili su nam ugovor na još dvije godine

Ilustracija

Ilustracija

Foto: Mario Pavlović/Croatia_Rally / Otvoreno/HRT

Daniel Šaškin, predsjednik organizacijskog odbora Croatia Rallyja, večeras je u emisiji Otvoreno ekskluzivno potvrdio kako bi se utrke Svjetskog prvenstva u Hrvatskoj mogle održavati najmanje sljedeće dvije godine.

- Prvi je ugovor potpisan 1+1+1. Danas su nam ponudili ugovor na minimalno dvije, odnosno tri godine, odnosno fiksni. To je priznanje našem radu i organizaciji.

Pohvale na prvu utrku, koja završila u nedjelju, stižu sa svih strana.

- Zadovoljan sam definitivno, pogotovo s cijelom ekipom našom. Dugo smo ovo pripremali, borili se, lobirali, eto na kraju nam se posrećilo. Dobili smo šansu. Ovo je zadnja godina mandata gospodina Todta, on nam se smilovao. Dobili smo tu priliku i iskoristili smo je. Kao što vidite komentari su fantastični, pohvale dolaze od svuda. Vjerujem da smo odradili jako dobar posao. Naravno, uvijek može bolje. Imamo neke sitnice koje trebamo popraviti, imamo neke stvari koje smo naučili. I idemo dalje. Ja sam bio na sastanku s WRC promotorom danas popodne, oni su izuzetno zadovoljni, također FIA. Iznenađeni su, čak su rekli u jednom trenutku da je izgledalo kao da radimo već peti put, a ne prvi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!