18:45 / 07.09.2021.

Autor: M.Š./HRT

Vrijedna donacija odbojkašica i odbojkaša najmlađima u Glini

Vrijedna donacija učenicima u Glini

Vrijedna donacija učenicima u Glini

Foto: Samanta Fabris FB / HRT

Hvalevrijedna akcija u kojoj su sudjelovale odbkojaškice i odbojkaši. Prikupili su sredstva za potresom pogođeno glinsko područje.

- Strašni potresi i velika tragedija koja Vas je zadesila prije nekoliko mjeseci, naša srca ispunila je tugom, ali i isto vrijeme odlučnošću da Vam makar malom gestom pomognemo i olaškamo svakodnevnicu. Zajedno s mojim kolegom odbojkašem @idle_juvenile i svim našim drugim kolegama i prijateljima u Europi a i šire prikupili smo određena sredstva koja smo namijenili Vama.

Mi sportaši često radi sportskih obaveza nemamo previše vremena za redovno učenje, no ono je itekako važno i treba nam svima biti prioritet u životu. Počela je nova školska godina i vjerujem da će Vam ovi novi laptopi od danas pomagati u učenju, stjecanju novih znanja i iskustava te boljem snalaženju u životu.

Dragi prijatelji, prenosim vam tople pozdrave od naših kolega koji su sudjelovali u ovoj akciji.

Želim vam sve najbolje u novoj školskoj godine te sretni uspjeh u daljnjem životu.

Još jenom veliko HVALA svima koji su sudjelovali u ovoj akciji, pa makar su pomogli prosljediti ili podjelili nasu GoFoundMe fondaciju.

♥️ 
Samanta, napisala je na Facebooku kapetanica Hrvatske odbojkaške reprezentacije Samanta Fabris

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!