19:45 / 15.04.2019.

Autor: M.M./HRT

Vratio se Tin Srbić: Moj glavni cilj je plasman na OI

Tina Srbić

Tina Srbić

Foto: - / -

Nakon što je jučer osvojio europsko srebro na preči, u Zagreb se vratio Tin Srbić.
Nakon što je jučer osvojio europsko srebro na preči, u Zagreb se vratio Tin Srbić. Samozatajni student strojarstva, pri tome i vrhunski gimnastičar svjetskom je zlatu dodao i medalju s Europskog prvenstva, a da bi veliko trojstvo bilo potpuno nedostaje mu odličje s Olimpijskih igara.

- Presretan sam i zbog same vježbe koja je bila najbolja u karijeri, a i zbog rezultata. Kad sam došao na podij i vidio ocjene od Rusa i Zonderlanda rekao sam si: treći ne želim biti, prvi teško, ali idem probati. Dao sam maksimum od sebe, rekao je Srbić.

- Sretan sam da imam već dvije od tri moguće velike medalje. Nadam se da ću napasti i europsko zlato još koji put, ali moj glavni cilj su olimpijske igre da se plasiram tamo, rekao je.

Ponovio je da je medalju posvetio mami, jer kako je rekao: ona je sve. - Bez mame sam ja ništa i morao sam njoj posvetiti tu medalju.

- On je moja medalja, ne treba oko vrata imati ništa, rekla je mama Karin Srbić, dodavši kako ne gleda Tina kad nastupa, već tek kasnije kad zna što se dogodilo.

Dodala je i da joj puno znači što joj je Tin posvetio medalju.

- Kad vidim da je on sretan i zadovoljan onda znam da se sve isplatilo, rekla je mama Karin.
Doček Tina Srbića (Matija Habljak/PIXSELL)

Doček Tina Srbića (Matija Habljak/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!