18:19 / 22.11.2021.

Autor: Sport/Dnevnik/M.Š./HRT

Vratili se brončani sa Svjetskog prvenstva u karateu

Lucija Lesjak

Lucija Lesjak

Foto: Lovorko Magdić / HRT

Čast mi je što sam prvi poslije Juniora Lefevrea koji je osvojio dvije pojedinačne seniorske medalje na svjetskim prvenstvima u karateu za hrvatski sport, kazao je na dočeku u Zagrebu karatist Anđelo Kvesić.

Hrvatska karate reprezentacija vratila se kući sa Svjetskog prvenstva u Dubaiju. Lucija Lesjak i Anđelo Kvesić okitili su se brončanim odličjem i tako nastavili niz osvajanja odličja na velikim natjecanjima. 

- Imam dobar kontinuitet sad od zadnjeg SP pa do ove godine. Totalno je drugačiji osjećaj osvojiti svjetsku seniorsku medalju s obzirom na U21, stvarno sam zadovoljna i veselim se još većim stvarima u budućnosti. Stvarno velika motivacija, nešto što će me gurati dalje, nešto čemu ću se rado sjećati, stvarno se nadam da je ovo tek početak, istaknula je Lucija Lesjak.

Anđelo Kvesić nakon povratka u Hrvatsku

Anđelo Kvesić nakon povratka u Hrvatsku

Foto: Lovorko Magdić / HRT

- Pa naravno da mi jako puno znači, za to živim, za to treniram svaki dan, odričem se. To mi je još jedan dokaz moje kvalitete i moga rada jer kao što sam rekao, nažalost brat je ovaj put bio peti, izgubio borbu za medalju, ali evo ja sam to nekako to ispravio i mislim da je to naša zajednička medalja, istaknuo je također brončani sa SP-a, Anđelo Kvesić

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!