21:51 / 04.09.2018.

Autor: Hina

[VIDEO] Perković: Sada se vidi tko me pobijedio u Dijamantnoj ligi

-

-

Foto: - / -

Sandra Perković vratila se pobjedničkim navikama trijumfiravši u disku na mitingu u Zagrebu s hicem od 67.60 metara.
Sandra Perković vratila se pobjedničkim navikama trijumfiravši u disku na mitingu u Zagrebu s hicem od 67.60 metara. 

Iznenađeni ste hicem preko 70 metara? A šta se dogodilo u Bruxellesu? Ja sam navikla ljude na velike daljine, prije 20 godina se s 65 metara, koliko sam bacila u tom finalu,  osvajalo zlato na OI. Nakon Bruxellesa nisam imala prospavane noći, ljudi vide da sam razočarana. Ne zanima me ako sam druga, treća, 17 ili 25 metara. Došla sam bolesna u Bruxelles i imala sam peh eto nakon sedam godina. Danas sam bila Sandra koja baca disk pa makar slomila nogu na mokrom krugu za bacalištu, kazala je Sandra. 
Pobjednički hitac od 67.60  metara došao je u trećoj seriji, u drugoj je bacila 66.10, u petoj 65.80, a u šestoj seriji 64.43 metra. Prvi i četvrti hitac nisu bili ispravni. 
Najljepše je bacat doma. Došla sam u Zagreb poražena, depresivna i to na mokar krug. Presretna sam. Meni je ovih 67.60 metara velika satisfakcija. Ponosna sam na Zagrepčane što su me po ovoj kiši došla podržat. 
Sandra se tako "osvetila" Kubanki Jaime Perez, koja je slavila u Bruxellesu. 
Izgubila sam od nje u Stockholmu, onda na jednom trening-natjecanju u Njemačkoj i u Bruxellesu. Imam omjer pobjeda valjda 46-3 protiv nje. A danas se vidjelo ko je mene pobijedio u Bruxellesu, čak sam u zadnjoj seriji navijala za nju da baci što više, kao i za Brazilku De Morais, koja je u Belgiji također bila bolja od mene. Nema veze, meni je možda i trebao taj poraz u Bruxellesu, izjavila je Perković.  
Ne znam koliko ćete me gledat u Zagrebu. Volim ono što radim. Mogu me samo ozljede spriječit. Znama kako je biti olimpijski pobjednik, svjetska prvakinja, europska prvakinja, ali i treća u Dijamantnoj ligi. Ništa, sada idem u Ostravu,
rekla je Perković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!