09:22 / 07.10.2018.

Autor: L.M/HRT

[VIDEO] Khabib gušenjem svladao McGregora pa pokrenuo brutalnu tučnjavu

-

-

Foto: - / -

Khabib Nurmagomedov je gušenjem pobijedio Conora McGregora i obranio naslov UFC prvaka, a onda pokrenuo sveopću tučnjavu oko ringa.
Khabib Nurmagomedov je gušenjem pobijedio Conora McGregora i obranio naslov UFC prvaka u lakoj kategoriji. Kad bi to bilo sve rekli bismo kako smo gledali pravi sportski okršaj dvojce fenomenalnih boraca, ali nažalost to nije tako. Borba je održana u T-Mobile Areni u Las Vegasu, a Khabib je pobijedio polugom na vratu u četvrtoj rundi. Umjesto da je proslavio pobjedu i obranu naslova Rus je krenuo u osvetnički okršaj sa McGregorovim timom.
Došlo je do sveopće tučnjave koju su na kraju morali zaustaviti zaštitari i policija. Nije došlo ni do proglašenje pobjednika jer se Dana White bojao da bi ako preda pojas Khabibu moglo doći do nereda u dvorani.
Oba borca su odvedena u svoje svlačionice okruženi zaštitarima. Što se tiče same borbe ruski borac dominirao je u prve dvije runde, opasno je priprijetio Conoru, ali čvrsti Irac se uspio održati na nogama. McGregor je dobio treću rundu, a u četvrtoj je Khabib pokazao svu svoju vještinu. Nakon hrvanja je gušenjem završio spektakularnu borbu.
Ovo je Khabibu bila 27 pobjeda, a McGregor je doživio četvrti poraz u karijeri.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!