17:54 / 04.01.2018.

Autor: HRT

[VIDEO] Hirscher: Ove godine su stotinke bile na mojoj strani

Marcel Hirscher

Marcel Hirscher

Foto: - / -

Marcel Hirscher opet je pokazao da se odlično nosi s pritiskom i sjajnom drugom vožnjom slavio je na Sljemenu: "Puno mi znači ova pobjeda!"
Marcel Hirscher  opet je pokazao da se odlično nosi s pritiskom, nakon što je u prvoj vožnji zaostao 21 stotinku, u drugoj je nadoknadio zaostatak i s pet stotinki boljim vremenom od Matta došao do 50. pobjede karijere.
Puno mi znači današnja pobjeda. Na Sljemenu je staza uvijek zahtjevna, ali dobro sam pripremljen. Prošle godine sam imao manje sreće nego ove
, rekao je.
Ne osjećam se nezaustavljivo, stotinke su u pitanju, to su jako male razlike, tu je ipak sreća najvažniji faktor, to je ono što presudi. Prošle godine sam ja gubio za stotinke, onda su mi govorili sljedeći put će stotinke biti na tvojoj strani, nisam znao o čemu govore, ali sad se pokazalo da je bilo tako, dodao je 28-godišnji Austrijanac nakon četvrte pobjede na Snježnoj kraljici u izjavi za HRT. Ovdje sam da bi se natjecao, nisam taktičar, razmišljam samo o utrci koja je preda mnom i želim biti najbolji u njoj. Nemam prostora za neku taktiku, uvijek želim samo dati sto posto od sebe, zaključio je.
Četiri puta je na Sljemenu slavila i njegova sunarodnjakinja Marlies Schild.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!