20:37 / 13.04.2019.

Autor: I.L.K./HRT

Vaterpolistice Mladosti osvojile Regionalnu ligu

Foto: Dino Ninković

Foto: Dino Ninković

Foto: - / -

Za najbolju igračicu dvaju turnira Regionalne lige proglašena je Emmi Miljković.
Vaterpolistice ŽAVK Mladost nadjačale su Beograđanke VK Palilula te izvrsnim rezultatom 10:7 obranile naslov pobjednica Regionalne vaterpolske lige.

Za najbolju igračicu dvaju turnira Regionalne lige proglašena je Emmi Miljković, dok je za najbolju igračicu današnjeg finala izabrana Matea Skelin s dva postignuta gola.

U finalnoj utakmici Regionalne lige zaigrala je i najmlađa članica seniorki ŽAVK Mladost, 13-godišnja Latica Medvešek koja je zamijenivši povrijeđenu Natašu Šerkinić dokazala kako bez problema konkurira seniorskom uzrastu.

-    Ovo je za mene veliko iskustvo. Prvi put sam nastupila na finalu Reginalne lige za seniorsku ekipu. Utakmica je bila jako dobra, djevojke su bile odlične u obrani i još bolje u napadu. Očekivala sam ovakvu igru i bilo je stvarno odlično, rekla je Latica Medvešek.

U sastavu ŽAVK Mladost za finalnu utakmicu Regionalne vaterpolo lige bile su: Emmi Miljković, Petra Županić, Elena Crnički, Dina Lordan, Matea Skelin, Mia Topić, Dea Domazet, Petra Bukić, Kiara Brnetić, Lidija Crnički, Nataša Šerkinić, Rea Lucić, Latica Medvešek i Filipa Petrić.

-    Bilo je baš onako kako smo se dogovorile. Cure su fantastično odigrale obranu, Latica je stvarno lijepo branila, a i u napadu smo bile aktivne, rekla je trenerica Mia Šimunić.
Foto: Dino Ninković

Foto: Dino Ninković

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!