16:52 / 12.04.2020.

Autor: I.L./HRT

Uskrsne čestitke: Uživajte s bližnjima i ostanite doma

-

-

Foto: - / -

Sportaši i sportašice čestitali su putem društvenih mreža Uskrs prijateljima i pratiteljima.
Sportaši i sportašice čestitali su putem društvenih mreža Uskrs prijateljima i pratiteljima. Blagdan provode u krugu obitelji, a na slikama su najčešće za stolom uz svoje najmilije te uz neizostavnu poruku: ostanite doma. Upravo je to poručio Cristiano Ronaldo.
Supruga Lionela Messija podijelila je sliku peteročlane obitelji, a trojica dječaka pozirala su s velikim čokoladnim pisanicama.
Naša najbolja sportašica Sandra Perković uputila je poruku: - Neka Vam radost uskrsnuća vrati vjeru u život, neka nestane zlo, a prevlada dobro, neka Vam ljubav bude oslonac, a sreća vječni pratilac.
Hrvatski reprezentativac i igrač Liverpoola Dejan Lovren napisao je: - Blagoslovljen i Sretan Uskrs, neka Vam donese mir i radost u Vaš dom, neka Isus nađe put do Vaših srca.
Damir Martin je objavio sliku sa suprugom pa naglasio: - Uživajte u svojim domovima sa svojim bližnjima.
Naša tenisačica Donna Vekić ovog se puta nije hvalila delicijama koje je spremila za Uskrs, ali je pokazala pomno uređen interijer za blagdan.

Marin Čilić je također čestitao Uskrs i istaknuo kako se nada da ga, bez obzira na okolnosti, provodimo "u miru i s najmilijima, bilo uživo, bilo preko interneta".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!