10:42 / 18.08.2020.

Autor: DJH/I.Ž.K./HRT

Upoznajte Osijek Cannonse!

Screenshot: HRT

Screenshot: HRT

Foto: - / HRT

Jedini osječki klub američkog nogometa nakon 11 godina svoju povijest nastavlja pisati na primjerenijem sportskom prostoru.
Klub američkog nogometa Osijek Cannons ovih dana prima nove članove. Treninzi su u tijeku, a provode se na novoj lokaciji, na stadionu NK Elektre. Jedini osječki klub američkog nogometa nakon 11 godina svoju povijest nastavlja pisati na primjerenijem sportskom prostoru.

S osječkim 'topovima' u emisiji Dobro jutro, Hrvatska upoznao nas je Hrvoje Šimunović koji je razgovarao s predsjednikom i tajnikom kluba.

-
Dobili smo novi teren u suradnji s Gradom Osijekom, Zajednicom sportskih udruga Grada Osijeka i Nogometnim klubom Elektra. Imamo sve preduvjete koji nam omogućuju daljni razvoj i napredak, kaže predsjednik Osijek Cannonsa Marin Ljubas.

- Članom Osijek Cannonsa postaje se na vrlo jednostavan način - samo dođete. Treninzi su triput tjedno, dođite, pokažite dobru volju, a sve drugo ćemo vam mi priuštiti. Ne traže se neke velike predispozicije, ljudi možda previše gledaju NFL, prate tu profesionalnu razinu pa si postave velika očekivanja. Ovdje to nije tako, samo dođete, a naš stručni kadar će po vašim predispozicijama koje vi pokažete na terenu, usmjeriti vas u ono što vam najviše odgovara, kaže tajnik kluba Damir Tivanovac.
Screenshot: HRT

Screenshot: HRT

Foto: - / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!