19:38 / 01.08.2018.

Autor: K.L./HRT/HINA

Tucak za HRT o Suknu: Znam što vaterpolo znači za njegov život

Ivica Tucak (Screenshot HRT)

Ivica Tucak (Screenshot HRT)

Foto: - / HRT

Najbolji hrvatski i svjetski vaterpolist Sandro Sukno uskoro će se moći vratiti treninzima punim intenzitetom.
Najbolji hrvatski i svjetski vaterpolist Sandro Sukno uskoro će se moći vratiti treninzima punim intenzitetom. Nakon što su mu otkriveni srčani problemi, morao je prestati trenirati potkraj 2017. godine. No, sada je, čini se, sve u redu.

Mislim da svi zajedno možemo biti optimistični, bio sam sa Sandrom na zajedničkom ručku, znam što Sandru znači povratak vaterpolu, znam što vaterpolo znači za njegov život i tako da sam optimist u ovom trenutku. Što se tiče Svjetskog prvenstva, to je u ovom trenutku, itekako moguće, rekao je izbornik vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak za HRT. Što znači on, kao najbolji svjetski vaterpolist, bilo kojoj ekipi i Hrvatskoj, ne treba ni posebno naglašavati.

Podsjetimo, 27-godišnji Sandro Sukno u ožujku je operirao srce u SAD, zbog čega je na neko vrijeme morao odustati od vaterpola, a špekuliralo se da je to i kraj karijere kapetana hrvatske reprezentacije. Problemi sa srcem uočeni su mu prije početka prošle vaterpolske sezone, a njegov tadašnji talijanski klub Pro Recco odmah je raskinuo ugovor s najboljim svjetskim igračem.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!