16:58 / 18.08.2020.

Autor: HRT

Tucak za HRT: Igrači nisu bili na spornoj rođendanskoj proslavi

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Na koronavirus pozitivan je hrvatski vaterpolist Ante Vukičević.
Na koronavirus pozitivan je hrvatski vaterpolist Ante Vukičević. Dio nalaza ostalih reprezentativaca je negativan, a drugi dio rezultata testova očekuje se unutar 24 sata.

Reprezentacija se od 10. do 15. kolovoza pripremala u Korčuli pa su se svi igrači samoinicijativno povukli u samoizolaciju. - Nije istina da su igrači bili na rođendanskoj proslavi koja se navodi kao mjesto na kojem se proširio virus, rekao je izbornik Ivica Tucak.

- Istina je da smo u srijedu, kada je bilo planirano slobodan dan i slobodno popodne za igrače, dogovorili odigravanje revijalne utakmice na Kupama ispred bara koji se spominje u jednom određenom dijelu medija. Znači nitko iz hrvatske reprezentacije nije bio na tom rođendanu koji se spominje niti je fizički niti reprezentacija niti bilo tko od reprezentativaca ili stožera bio tada na Korčuli, rekao je Tucak za HRT.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!