19:00 / 28.12.2020.

Autor: K.L./M.Z./I.D.M./Sport/HRT

Tucak: Moramo napraviti sve da budemo u Tokiju

-

-

Foto: - / -

Na okupu je i vaterpolska izabrana vrsta.
Na okupu je i vaterpolska izabrana vrsta. U Zagrebu se priprema za nastup u Svjetskoj ligi, ali i, mnogo važnije - kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju koje će se održati u Rotterdamu. Nevjerojatno zvuči podatak da već godinu dana nisu odigrali službenu utakmicu.

- Ovo je sad olimpijska godina, sa velikom vjerojatnosti možemo reći da će se Olimpijske igre u Tokiju održati, održat će se i taj kvalifikacijski turnir koji nas očekuje tako da ova utakmica protiv Crne Gore, a i nakon nje još ima ta finalna utakmica, te tri utakmice će nam perfektno doći da nakon godinu dana odigramo jednu pravu prvu službenu utakmicu, da vidimo gdje smo i što još moramo korigirati u tih mjesec dana koji nas čekaju do Rotterdama.

- Rotterdam je, neću reći biti li ne biti, ali mi moramo napraviti sve da budemo u Tokiju, kaže izbornik Hrvatske Ivica Tucak.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!