19:36 / 13.04.2018.

Autor: I.L.K./Hina

Trofeji za Macana, Bijača i Bukića

Luka Bukić (Davor Javorovic/PIXSELL)

Luka Bukić (Davor Javorovic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Član dubrovačkog Jug CO i hrvatski vaterpolski reprezentativac Marko Macan proglašen je najboljim igračem Regionalne vaterpolske lige.
Član dubrovačkog Jug CO i hrvatski vaterpolski reprezentativac Marko Macan proglašen je najboljim igračem Regionalne vaterpolske lige za sezonu 2017./2018., njegov klupski i reprezentativni kolega Marko Bijač najboljim golmanom, dok je Luka Bukić bio najbolji strijelac lige.

Izbor najboljeg igrača i golmana Regionalne vaterpolske lige za sezonu 2017./2018. provela je komisija na čelu s Pericom Bukićem u kojoj su još bili i Milorad Krivokapić, Radovan Milinić i Milivoj Bebić, i koja je pored najboljeg igrača i golmana, službeno proglasila Luku Bukića najboljim strijelcem Regionalne vaterpolo lige za sezonu 2017./2018. nakon odigranih 18 kola ligaškog dijela prvenstva, a prije završnog  Final foura.

Laskavu titulu najboljeg strijelca Regionalne vaterpolske lige bivši reprezentativac i član zagrebačke Mladosti Luka Bukić osvojio je s 39 postignutih golova, dok su drugo i treće mjesto s po 35 golova podijelili Danil Merkulov, član Jadran Carine iz Herceg Novog, i  Radu Cosmin iz zagrebačke Mladosti, a četvrto i peto mjesto s 34 gola Loren Fatović (Jug CO) i Andrija Bašić (Mladost).

Prigodni Trofeji Macanu, Bijaču i Bukiću uručeni su uoči početka Final foura nakon kojeg će ista komisija odabrati najboljeg pojedinca završnice Regionalne vaterpolske lige. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!