Tot: Nevjerojatan je osjećaj osvojiti medalju u olimpijskoj disciplini

21.08.2022.

17:14

Autor: HRT/Hina

Pobjedničko postolje

Pobjedničko postolje

Foto: HTV / HRT

- Ovo je rezultat naporna rada koji sam u zadnjih sedam-osam godina uložila zajedno sa svojim trenerom, našim savezom i svima koji su nam pomogli, izjavila je 23-godišnja Brođanka Vanesa Tot nakon što je na Europskom prvenstvu u Muenchenu u nedjelju osvojila svoju drugu brončanu medalju u kanuu jednokleku.

Bronci na 500 metara Vanesa je u nedjelju dodala i onu na 200 metara.


- Ovo je zadivljujuće. Prije dva tjedna bila sam u Halifaxu na Svjetskom prvenstvu i ondje sam bila u dva A finala. Bila sam šesta na 500 i osma na 200 metara. Rekla sam svom treneru da ovdje želim medalju, jer sam prije nekoliko mjeseci na Europskom prvenstvu do 23 godine bila druga i treća, a ondje sam željela zlato. Zato sam si rekla da moram osvojiti jednu medalju ovdje. No dvije medalje, to je sjajno, rekla je Vanesa Tot za službeni portal Europskih prvenstava te dodala:


- Ovo je rezultat naporna rada koji sam u zadnjih sedam-osam godina uložila zajedno sa svojim trenerom, našim savezom i svima koji su nam pomogli. Za mene je ovo veliko iznenađenje jer sam na 200 željela biti među pet najboljih. Nevjerojatan je osjećaj osvojiti medalju u olimpijskoj disciplini.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!