Tomić, Kvesić i Martin o očekivanjima od nastupa u Tokiju

09.07.2021.

19:50

Autor: Sport/Dnevnik/M.Š./HRT

Kristina Tomić

Kristina Tomić

Foto: HTV / HRT

Dva su tjedna do početka Olimpijskih igara u Tokiju. Među prvima će put Japana krenuti osvajač dvaju olimpijskih srebrnih odličja, veslač Damir Martin, karatist Ivan Kvesić te taekwondoistica Kristina Tomić, koji su danas bili na raspolaganju novinarima.

- Meni je ta godina dana stvarno dobro došla. Mogu reći da sam ponovno spreman i da jedva čekam ponovno se utrkivati, istaknuo je veslač Damir Martin.

- Ja se osjećam odlično. Ove pripreme su bile jako teške i iscrpljujuće. Imam osjećaj da smo maksimalno izvukli iz njih i da smo se stvarno jako dobro pripremili, ističe taekwondašica Kristina Tomić.

- Uzbuđen sam i jedva čekam da stignemo u Tokio. Vjerujem da ću tamo izvući još više te pozitivne energije. Cijela ta olimpijska atmosfera da će pozitivno utjecati na mene. Dva puta sam bio u Tokiju na svjetskim ligama, dva puta sam osvojio medalju. Tokio je bio dosta sretan grad za mene, nadam se da će tako biti i sada. Stvarno se osjećam spremno, govori karatist Ivan Kvesić

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!