20:13 / 03.05.2018.

Autor: I.L.K./R.J./HRT

Tin Srbić: Imam želju pokazati drugima da nisam slučajni prvak

-

-

Foto: - / -

Provjerili smo je li se što promijenilo u skromnim uvjetima rada Tina Srbića nakon osvajanja svjetskog zlata prošle godine.
Nakon nedavne nesreće gimnastičarke Ane Đerek, koja srećom nije završila s tragičnim posljedicama, provjerili smo je li se što promijenilo u skromnim uvjetima rada Tina Srbića nakon osvajanja svjetskog zlata prošle godine.

Puno toga se promijenilo u smislu osjećaja prema gimnastici i stavu. Sada imam želju pokazati drugima da to nije bilo slučajno već da jesam na toj razini
, rekao je Srbić.

Jesu li se uvjeti rada poboljšali?

Najviše se obećavalo oko te dvorane pa je prošlo jako puno vremena, pola godine, čak i više da se nije ništa oko toga promijenilo, a sponzori... Tu je bilo nekih stvari, gluposti koje ja ne znam kako si neki ljudi mogu dopustiti koji rade u takvim firmama. ne uzrujavam se oko toga, istaknuo je Srbić.

Posjetio je Anu Đerek: Dobro je, oporavlja se. Da je taj skok radila u dvorani koja ima jamu s normalnim spužvama, vjerojatno ne bi došlo do tako teške povrede. To je gimnastika. Treba biti maksimalno koncentriran svake sekunde treninga.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!