16:23 / 16.08.2020.

Autor: K.L./HRT

Sudac se ispričao Cormieru: Propustio sam ono što nisam smio

Stipe Miočić i Daniel Cormier (Screenshot HRT)

Stipe Miočić i Daniel Cormier (Screenshot HRT)

Foto: - / HRT

Daniel Cormier izjavio je nakon poraza od Stipe Miočića kako od trenutka kad je dobio prstom u oko ništa nije vidio, a ranije je u borbi istu stvar napravio i on.
Daniel Cormier izjavio je nakon poraza od Stipe Miočića kako od trenutka kad je dobio prstom u oko ništa nije vidio, a ranije je u borbi istu stvar napravio i on. Ipak, Amerikanac je istaknuo kako to, nakon borbe, više nije ni bitno.  

Miočić svladao Cormiera i potvrdio status najvećeg teškaša u UFC-u

Sudac Marc Goddard, koji se nalazio u ringu, rekao mu je tada da nije vidio tu situaciju te da je smatrao da je to bio udarac, no kasnije je, nakon odgledane snimke, shvatio kako se radilo o njegovoj pogrešci.
- Živim ono što i govorim. Ako prihvaćate pohvale, onda morate i pogreške. To je dokaz da slušate, da ste iskreni i da tragate za napretkom. Odmah nakon borbe, kada sam pogledao snimku, otišao sam do Daniela Cormiera te se ispričao njemu i njegovom timu, a sada radim to i javno. Propustio sam ono što nisam smio, ali ne mogu dosuditi nešto što ne vidim. Nemam snimke i poglede iz raznih kutova. Imao sam priliku to vidjeti samo u jednom trenutku u stvarnom vremenu. Ne mogu vam dovoljno dobro izraziti koliko živim i volim ovaj sport u posljednjih 20 godina. Stvarno cijenim sve one koji me razumiju, objavio je Goddard.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!