18:51 / 06.02.2020.

Autor: M.Š./HRT

Strijelci se u Čakovcu pripremaju za Europsko prvenstvo

-

-

Foto: - / -

Pred najboljim hrvatskim strijelcima još je jedno veliko natjecanje.
Pred najboljim hrvatskim strijelcima još je jedno veliko natjecanje.

Ovih se dana reprezentacija okupila u Čakovcu gdje se priprema za nastup na Europskom prvenstvu u poljskom gradu Wroclawu potkraj mjeseca.

- Generalno idem na natjecanje bez nekih visokih očekivanja. Pokušavam se spremiti za to natjecanje što je bolje moguće i onda dati sve od sebe. Vidim što to donese jer je konkurencija strašno velika, ističe hrvatska olimpijka, osvajačica triju zlata na europskim prvenstvima te bronce na Olimpijskim igrama u Pekingu, Snježana Pejčić.

Hrvoje Marčec će debitirati na Europskom prvenstvu.

- Za prvi put, malo napeto, trema. Pripreme teku OK, za sad smo zadovoljni, a kakvi će biti rezultati vidjet ćemo za mjesec dana.

Poznata streljana i vrlo dobri uvjeti za raspucavanje  idu na ruku i Petru Gorši fokusiranom na drugo prestižno natjecanje.

- Ove godine ću se  pripremati najviše za Olimpijske igre. Sva ova natjecanja prije Olimpijskih igara će biti test natjecanja i tu ćemo si dozvoliti određeno eksperimentiranje, sve u svrhu postizanja što bolje forme, što boljeg rezultata na Olimpijskim igrama, ističe.

Kako izgledaju pripreme i kakva su očekivanja uoči ovog važnog natjecanja koje prethodi Olimpijskim igrama u Tokiju, pogledajte u priloženom videu. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!