11:42 / 13.04.2019.

Autor: M.M./HRT

Srbić uoči finala: Bio bih zadovoljan medaljom

-

-

Foto: - / -

Hrvatski gimnastičar Tin Srbić prvi put u karijeri plasirao se u finale Europskog gimnastičkog prvenstva.
Hrvatski gimnastičar Tin Srbić, osvajač svjetskog zlata 2017. godine, prvi put u karijeri plasirao se u finale Europskog gimnastičkog prvenstva u poljskom Szczecinu.

-
Bio bi zadovoljan medaljom jer mi je prvo europsko prvenstvo, ali cilj mi je u budućnosti da imam i europsko zlato, rekao je Srbić uoči finala.

Konkurencija je jako dobra, tu je Epke Zonderland koji je, kako nam je rekao Srbić, jako dobro odradio kvalifikacije, te da osjeća kako će se najviše s njim boriti za zlato. Zonderland će nastupiti peti, a Tin Srbić šesti. 

- Trener i ja smo se dogovorili da ćemo pojačati vježbu i ako Zonderland i padne nema kalkuliranja. Idem s vježbom koja je teža od one iz kvalifikacija jer ako u tom trenutku idem nešto kalkulirati, smanjivati početnu ocjenu, to nije dobro za sam nastup. Idem s onim što sam pripremio, zaključio je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!