18:25 / 18.04.2020.

Autor: Stjepan Balog/Dnevnik/IMS/M.M./HRT

Sportaši na čudne načine nastoje ostati u formi

-

-

Foto: - / -

U nedostatku natjecanja i normalnih uvjeta za trening, sportaši na različite, katkad i čudne načine nastoje ostati u formi.
Koronavirus promijenio je svijet sporta kakav poznajemo. U nedostatku natjecanja i normalnih uvjeta za trening, sportaši na različite, katkad i čudne načine nastoje ostati u formi.

Kubanska triatlonka Leslie Amat plivački dio odrađuje u malom kućnom bazenu zavezana posebnom elastičnom vrpcom za rub. Ova Kubanka još nije osigurala plasman na Olimpijske igre, ali se nada da će uz pomoć mini-bazena i sobnog bicikla održati formu.

Norveški odbojkaš na pijesku Mathias Bernsen pronašao je novog partnera. Riječ je o trogodišnjem kućnom ljubimcu Kiari, koja pokazuje odličan repertoar odbojkaške tehnike.

U svijetu tenisa aktualan je takozvani wall- challenge koji je poslao Roger Federer. Zadatak je jasan - lupati lopticom o zid bez da ijednom padne na pod.

Osim pitanja treninga najveći problem je kako organizirati sportska natjecanja bez gledatelja. 

U Tajvanu u utakmici nacionalne bejzbol lige na tribine su postavili lutke kako bi barem malo dobili na ugođaju. Tu su i neizostavne cheerledersice te virtualni fotoreporteri.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!