14:34 / 25.10.2018.

Autor: A.M./Hina

SP hrvanje: Tony Brala poražen na startu

Tony Brala (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)

Tony Brala (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Hrvatski reprezentativac u hrvanju grčko-rimskim načinom u kategoriji do 55 kg, 23-godišnji član HK Zagreb Tony Brala, poražen je na startu Svjetskog prvenstva.
Hrvatski reprezentativac u hrvanju grčko-rimskim načinom u kategoriji do 55 kg, 23-godišnji član HK Zagreb Tony Brala, poražen je na startu Svjetskog prvenstva kojem je domaćin Budimpešta.

Armenac Norair Hahojan slavio je tehničkom nadmoći nakon dvije i pol minute borbe, u kojima je stvorio bodovnu prednost od 9:0, što za sobom povlači automatski prekid borbe.

Jedina Bralina nada da će možda nastaviti natjecanje jest proboj armenskog hrvača do finala, čime bi našeg reprezentativca povukao u repasaž.

Preostala trojica hrvatskih reprezentativaca će na strunjaču u petak i subotu. Brončani s Europskog prvenstva Ivan Lizatović u kategoriji do 60 kg i Danijel Janečić u kategoriji do 67 kg u akciji će biti u petak, dok će olimpijac Božo Starčević u kategoriji do 77 kg kvalifikacijski dio natjecanja i polufinalnu borbu, uspije li se probiti do nje, imati u subotu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!