11:59 / 14.07.2018.

Autor: HRT

SK: Luka Radonić u finalu lakih samaca

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Hrvatski veslač Luka Radonić izborio je nastup u finalu lakih samaca na završnom natjecanju Svjetskog kupa u švicarskom Lucernu.
Hrvatski veslač Luka Radonić izborio je nastup u finalu lakih samaca na završnom natjecanju Svjetskog kupa u  švicarskom Lucernu. U finale su išla po tri najbolja veslača iz polufinalnih skupina, a Luka Radonić je bio najbrži u svojoj skupini sa rezultatom 7:04.470 minute. To je ujedno drugo vrijeme polufinala, od Radonića je bio brži samo Švicarac Michael Schmid (7:03.980), koji je pobijedio u drugoj polufinalnoj skupini. Finale lakih samaca je također u subotu u 16.20 sati. Uz Luku Radonića i Švicarca Michaela Schmida, u finalu će nastupiti Australci Sean Murphy i Hamish Parry, Nijemac Lars Wichert i Kinez Junjie Fan. U polufinalu će nastupiti i braća Martin i Valent Sinković u dvojcu bez kormilara u 13.15 sati.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!