13:25 / 11.10.2020.

Autor: K.L./HRT

Sinkovići: Malo nam je čudno jer smo osvojili srebro

Foto: Tomislav Zalović

Foto: Tomislav Zalović

Foto: - / -

Braća Martin i Valent Sinković s vremenom 6:29.460 osvojili su drugo mjesto u finalu Europskog prvenstva u poljskom Poznanu.
Braća Martin i Valent Sinković s vremenom 6:29.460 osvojili su drugo mjesto u finalu Europskog prvenstva u poljskom Poznanu. ➡️Braća Sinković osvojila srebro na Europskom prvenstvu
Rumunji Cozmiuc i Tudosa osvojili su prvo mjesto s tri sekunde prednosti (6:26.52), dok su treći bili Talijani Lodo i Vicino s vremenom 6:30.55.

Braći Sinković je ovo prvi poraz u finalima najvećih natjecanja još od svjetskog prvenstva 2017. kad su prvi put nastupili u dvojcu.

- Malo nam je čudno jer smo osvojili srebro, ali generalno smo zadovoljni. Znamo koji smo dio loše odveslali i pokušat ćemo to popraviti za sljedeću godinu. Rumunji su danas stvarno bili brži i čestitamo im, rekao je Valent Sinković nakon utrke.
- Drago nam je da smo odveslali barem ovo Europsko prvenstvo, stvarno je bila duga i psihički dosta teška godina s puno nepoznanica i upitnika iznad glave. Rumunji su ovaj put bili bolji i stvarno im skidamo kapu. Mislim da smo dobar temelj napravili za sljedeću godinu i da možemo još puno napredovati. Nadamo se da ćemo nakon natjecanja u idućoj godini, ići na Olimpijske igre kao favoriti za zlato, dodao je je Martin Sinković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!