09:49 / 07.04.2020.

Autor: A.M./HRT

Semenya prihvatila izazov i daleko nadmašila Ronalda

Screenshot: Instagram @castersemenya800m

Screenshot: Instagram @castersemenya800m

Foto: - / -

Iako važi za jednog od fizički najspremnijih sportaša, Ronaldov izazov a trbušnjake prihvatila je južnoafrička atletičarka Caster Semenya. I "uništilla" ga je.
Jedan od najboljih nogometaša svijeta Portugalac Cristiano Ronaldo je u sklopu Nike Living Room Challengea na svom Instagram profilu poslao izazov svim sportašima nakon što je napravio 147 trbušnjaka u 45 sekundi.

Iako važi za jednog od fizički najspremnijih sportaša, Ronaldov izazov prihvatila je južnoafrička atletičarka Caster Semenya, koja je uspjela napraviti čak 176 trbušnjaka, čak 29 više od Juventusove zvijezde!

- Hvala Ronaldu na izazovu, napravila sam najbolje što sam mogla. Nije loše za nedjeljno jutro, napisala je na svom Instagram profilu.

Ronaldov rekord pokušali su srušiti i drugi sportaši, no nitko mu nije došao ni blizu. Unitedov Bruno Fernandes, na primjer, napravio je "samo" 117.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!