18:47 / 12.08.2018.

Autor: I.L.K./HRT

Seligman: Za mene vrijedi poslovica 'Tko čeka, taj i dočeka'

-

-

Foto: - / -

"Jako sam ponosan i sretan jer sam uložio puno truda i rada u ovo", rekao je Robert Seligman.
Jako sam ponosan i sretan jer sam uložio puno truda i rada u ovo. Svakodnevno treniram po pet-šest sati, i naravno, kada si uporan, i ne odustaješ nikada, kad-tad dođe na naplatu i kad-tad se uspiješ popeti na postolje i ostvariti snove, rekao je Robert Seligman nakon što je osvojio srebrnu medalju na Europskom prvenstvu u Glasgowu.

Za Seligmana je to druga medalja s europskih prvenstava u karijeri.

Deset godina sam čekao na još jednu europsku medalju. Sada je bila nešto sjajnija pošto je 2008. bila bronca. Mislim, apsolutno zasluženo. Već imam osam finala na europskim prvenstvima. Konstantno sam tu. Već četrnaest godina sam u samom europskom i svjetskom vrhu. Vjerojatno se ona poslovica „Tko čeka, taj i dočeka“ tako sad meni desila. Stvarno sam sretan jer sam ove godine u odličnoj formi, baš sam nekako tempirao od prvenstva Hrvatske kada sam pobijedio, potom srebro na Mediteranskim igrama, sada srebro na Europskom prvenstvu… Stvarno sve ide fantastično, onako po planu kako sam i htio. Ponosan sam što sam očiti primjer onoga da jednostavno treba biti uporan, treba sanjati, a onda se ponekad snovi i ostvare, dodao je Seligman.

Za dva mjeseca slijedi nastup na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

Želim sad to samo podizati sve više i više jer vrlo brzo, za dva mjeseca, doći će nastup u Dohi i već se okrećem tome. Jako sam ponosan i sretan jer sam uložio puno truda i rada u ovo, zaključio je Seligman.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!