Sandro Sukno vratio se u bazen nakon operacije srca

23.10.2018.

15:22

Autor: A.M./D.Dnevnik

default error photo
Hrvatski vaterpolski reprezentativac i najbolji igrač svijeta Sandro Sukno vratio se u bazen!
Hrvatski vaterpolski reprezentativac i najbolji igrač svijeta Sandro Sukno vratio se u bazen!

Dubrovčanin je prvi put počeo lagano trenirati nakon što je u ožujku u Clevelandu operirao srce. Podsjetimo, njemu su prošle godine ustanovljeni problemi sa srcem, nakon čega se zaputio u SAD na operaciju, a u kolovozu je napustio Pro Recco i potpisao trogodišnji ugovor s Jugom nakon punih sedam godina izbivanja iz Gruža.

On je sada u početnoj fazi treninga. Trenira jednom dnevno, lakšim intenzitetom. Idemo korak po korak i ne stvaramo nikakav pritisak niti očekujemo neki brzi povratak. Iz tjedna u tjedan ćemo kontrolirati situaciju i s obzirom na to pojačavati treninge. Njegovo je tijelo u dobrom stanju, ali postojala je pauza i zato idemo korak po korak, rekao je za Dubrovački dnevnik trener Juga Vjekoslav Kobešćak.

Vjerojatno bi svakog trenera na svijetu veselilo da u svojoj momčadi ima jednog Sandra Sukna. Svima je izuzetno drago, kako meni, tako i ostalim igračima, svima u Jugu, ali i građanima. Reakcije su izrazito pozitivne, a tako smo i očekivali
, dodao je. Kobešćak je dodao i kako klub nema nikakav zacrtani vremenski okvir u kojemu bi se Sukno vratio u momčad i zaigrao za Jug u službenoj utakmici.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!