16:57 / 06.01.2019.

Autor: HRT

Rodeš: Gledat ćete nas u narednih deset godina

-

-

Foto: - / -

Trojica hrvatskih skijaša ostvarili su najbolje rezultate u dosadašnjoj karijeri u Svjetskom kupu.
Trojica hrvatskih skijaša ostvarili su najbolje rezultate u dosadašnjoj karijeri u Svjetskom kupu, Istok Rodeš završio je na Sljemenu kao sedmi, Matej Vidović kao 15., a Elias Kolega kao 20. Hirscher kralj Sljemena, trojica Hrvata među najboljih 20

- Drago mi je da sam uspio ponoviti Madonnu, naročito na Sljemenu. No, prije svega moramo biti ponosni na ovu ekipu koju imamo i koja može jako puno. Mislim da u narednih deset godina ćete nas gledati i možemo napraviti velike stvari.

Bilo je i pritiska, dao sam sve od sebe. Može i bolje, ali trebamo biti zadovoljni i nastaviti u ovom smjeru, rekao je Istok Rodeš.

Matej Vidović nije bio potpuno zadovoljan, ali svjestan je vrhunskog rezultata.

- Treba napraviti analizu zašto je u prvom dijelu otišlo jako puno vremena, no definitivno vrhunski rezultat na kraju. Jučer sam rekao da će biti uspjeh druga vožnja, moram biti zadovoljan s ovim. Bila je dobra vožnja, par greškica, ali vrijeme nije bilo u skladu s osjećajem.

Elias Kolega je, pak, po drugi put u karijeri stigao do bodova u Svjetskom kupu, dosadašnji najbolji plasman bio mu je 21. mjesto iz Wengena otprije godinu dana.

- Rekao sam sebi da ću probati gas koliko mogu, ali dobro je završilo - 20. mjesto. Tako da je to moj najbolji reuzltat u Svjetskom kupu. Moglo je biti bolje, ali i lošije, no zadovoljan sam s današnjim danom, zaključio je Kolega.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!