18:01 / 24.08.2018.

Autor: I.L.K./HRT

Radno ljeto našeg najuspješnijeg ronioca na dah

Foto: Marjan Radović

Foto: Marjan Radović

Foto: - / -

Najpoznatiji hrvatski ronilac na dah Goran Čolak ljeto je proveo radno pripremajući se za nadolazeća natjecanja.
Naš najtrofejniji ronilac na dah Goran Čolak ovog se ljeta u cavtatskom akvatoriju pripremao za velika natjecanja koja ga očekuju početkom jeseni na Ibizi. Nakon natjecanja na Ibizi krajem rujna, Čolaka očekuje Svjetsko prvenstvo na otvorenom u turskom gradu Kas koje se održava početkom listopada.

Uz naporne treninge koje je svakodnevno prolazio, Čolak nije propustio ni razgledati ljepote južnog Jadrana. Tako je pored svakodnevnih treninga u Cavtatu našao vremena posjetiti Dubrovnik i Trogir, u čijem akvatoriju je napravio seriju podvodnih fotografija s kipovima kipara Valentina Valenta. Podvodni križni put u moru kod Trogira odavno je postao turistička atrakcija, a ni Čolak nije propustio priliku fotografirati se znamenitim statuama.

Pored Guinnessova rekorda koji je oborio čak dvaput, prvi put oborivši dotadašnji rekord, a drugi put oborivši svoj rekord, Čolak je više od 30 puta obarao hrvatske rekorde, a sa svjetskih i europskih prvenstava se redovito vraća s pobjedničkim medaljama.
Foto: Marjan Radović

Foto: Marjan Radović

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!