17:53 / 08.12.2020.

Autor: Boris Jelavić/Sport/TVD2

Promocija knjige "365 sportskih priča"

Screenshot HRT

Screenshot HRT

Foto: - / HRT

Sportske priče uz bogate ilustracije i poruke prilagođene su djeci.
Ivaniševićevo slavlje nakon pobjede u Wimbledonu, Janičino spuštanje bez štapa, osvajanja odličja najvećih svjetskih sportaša - na najvećim scenama - samo je dio emocija i trenutaka koji su opisani u izdanju "365 sportskih priča"  - na više od 800 stranica u četiri knjige, prema godišnjim dobima. Zagrebačka promocija ove knjige kruna je jedne dugogodišnje misije i ideje.

Sportske priče uz bogate ilustracije i poruke prilagođene su djeci. - Tijekom 10 godina sam prikupljao priče za ove knjige čija je poruka da mladi pronađu svoju inspiraciju i motivaciju u životu upijajući znanja kroz najbolje sportske priče u povijesti. Pripremajući se za sportske prijenose kao komentator nailazio sam na nevjerojatne podatke, fantastične obrate tijekom najvećih sportskih događaja te sam ih odlučio spojiti u jednu cjelinu i objaviti kroz kolekciju 4 knjige, izjavio je autor knjiga Bruno Kovačević

Ambasador ovog izdanja je Pep Guardiola, jedan od najvećih nogometnih stručnjaka na svijetu.

Ako ijedno dijete pronađe inspiraciju u sportu i odabere taj put - misija ovog projekta bit će ispunjena.
Screenshot HRT

Screenshot HRT

Foto: - / HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!