21:42 / 28.04.2022.

Autor: Sport/Dnevnik/HRT

Projekt koji spaja sport i turizam

Najava Sunset Sports Media Festivala

Najava Sunset Sports Media Festivala

Foto: HTV / HRT

Od 9. do 11. lipnja Zadar će biti domaćin Sunset Sports Media Festivala, projekta koji na jedinstven način spaja sport i turizam - dva najprepoznatljivija hrvatska aduta.

Bit će to prvi međunarodni festival koji će vezano uz temu globalne sportske i medijske industrije okupiti mnoga zvučna imena svjetskog sporta i medija čija će predavanja, kao i prateće panel diskusije otkriti najnovije trendove.

- Osmislili smo projekt u kojem dovodimo top ljude iz ta dva svijeta, pogotovo iz sporta. Julian Edelman, Steven Espinoza, Peter Schmeichel, Pete Radović, to su samo neka od imena..., rekao je Boris Kovaček, organizator.

- Bit će to uspjeh kakav nismo do sada imali jer je to novi festival nešto što stvarno, svaka čast organizatorima, uživat ćemo jer stvarno dolaze vrhunska imena, dodao je Josip Pavić, posebni savjetnik ministrice turizma i sporta.

Kombinacija sporta i turizma začinjena imenima svjetskog kalibra razlog je da se svi koje te teme zanimaju upute u Zadar početkom lipnja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!