Privremena regulacija prometa tijekom održavanja Snježne kraljice

03.01.2023.

14:13

Autor: A.M./Hina

Šestine

Šestine

Foto: Goran Stanzl / PIXSELL

Tijekom održavanja Svjetskog kupa u skijanju, od 3. do 6. siječnja, na snazi će biti privremena regulacija prometa na područjima Sljemenske ceste, Trga Republike Hrvatske, Gračanske ceste, Mlinova, Šestinske ceste i drugih, priopćio je Grad Zagreb.

Od utorka, 3. siječnja, od 00:00 do nedjelje, 6. siječnja, do 12:00 sati na snazi je zabrana prolaska osim osobama s akreditacijama za vozila od skretanja na vrhu Sljemenske ceste prema hotelu Tomislav i vršnom području Sljemena koje uključuje kućicu SK Medveščak, restoran Zlatni medvjed, restoran Vidikovac i gornju stanicu žičare.


U utorak, 3. siječnja od 15:00 do 19:00 sati je za potrebe javnog izvlačenja startnih brojeva zabrana zaustavljanja i parkiranja na cesti (parkiralište za TAXI) na zapadnoj strani HNK na Trgu Republike Hrvatske, osim vozilima s akreditacijom.


U srijedu, 4. siječnja je na snazi više izmjena, od 6:30 do 19:00 sati za sav promet će biti zatvorena Ulica Bliznec i Sljemenska cesta od Ulice Bliznec do Šestinskog lagvića, osim za vozila s akreditacijom.


Od 9:30 do 19:00 sati je zabrana skretanja desno iz Ksaverske ceste na Gračansku cestu za sva vozila osim za vozila ZET-a, vozila s akreditacijom te vozila stanara. Od 09:30 do 12:00 sati u Ulici Mlinovi će biti na snazi zabrana skretanja lijevo iz Mlinova na Gračansku cestu svim vozilima osim vozilima ZET-a i vozilima stanara.

Od 09:30 do 19:00 sati bit će zauzet zapadni prometni trak na Gračanskoj cesti, od ulaza na terminal do izlaza s terminala Mihaljevac. Također, 4. siječnja od 09:30 do 19:00 sati će biti izmješteno TAXI stajalište s terminala Mihaljevac na parkiralište u Ulici Mlinovi.


U četvrtak, 5. siječnja je na snazi više izmjena, od 8:30 do 20:30 sati za sav promet će biti zatvorena Ulica Bliznec i Sljemenska cesta od Ulice Bliznec do Šestinskog lagvića, osim za vozila s akreditacijom.


Od 11:30 do 20:30 sati je zabrana skretanja desno iz Ksaverske ceste na Gračansku cestu za sva vozila osim za vozila ZET-a, vozila s akreditacijom te vozila stanara. Od 11:30 do 14:00 sati u Ulici Mlinovi će biti na snazi zabrana skretanja lijevo iz Mlinova na Gračansku cestu svim vozilima osim vozilima ZET-a i vozilima stanara.


Od 11:30 do 20:30 sati bit će zauzet zapadni prometni trak na Gračanskoj cesti, od ulaza na terminal do izlaza s terminala Mihaljevac. Također, i 5. siječnja od 11:30 do 20:30 sati će biti izmješteno TAXI stajalište s terminala Mihaljevac na parkiralište u Ulici Mlinovi.


Detaljniji raspored izmjena se nalazi na službenim stranicama Grada Zagreba.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!