19:54 / 25.10.2021.

Autor: A.M./HRT

Predstavljena knjiga "Najveći uspjesi hrvatskog sporta"

Dražen Beraković i Davor Lulić

Dražen Beraković i Davor Lulić

Foto: Boris Jelavić / HRT

Monografija Dražena Berkovića i Davora Lulića "Najveći uspjesi hrvatskog sporta - Sveobuhvatni vodič kroz najveće sportske događaje", koju je objavio zagrebački nakladnik Mozaik knjiga, predstavljena je danas u Galleria Business Centru na Iblerovom trgu u Zagrebu.


Bogato ilustrirana i opremljena fotografijama, knjiga "Najveći uspjesi hrvatskog sporta - Sveobuhvatni vodič kroz najveće sportske događaje" na 320 stranica podijeljena je na četiri poglavlja - Povijest hrvatskoga sporta, Uspjesi hrvatskih sportaša u doba Jugoslavije (1945.-1990.), najveći uspjesi sportaša na Olimpijskim igrama pod hrvatskom zastavom te Sportski uspjesi u samostalnoj Hrvatskoj.


Dražen Beraković (1965.) bivši je sportski novinar i urednik koji je karijeru započeo u sportskoj redakciji Omladinskoga radija 101, nastavio u Sportskim novostima i Sport magazinu. Jedan je od začetnika i utemeljitelja Hrvatskoga sportskog radija - Radio Cibona i njegov prvi urednik programa.


Davor Lulić (1965.) novinar je i urednik koji je radio u Večernjem listu i na HRT-u. Izvješćivao je, izravno prenosio i komentirao za Hrvatski radio sa svih većih sportskih događaja u zadnjih dvadesetak godina. Urednik je Programskog odjela Sport Hrvatskog radija.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!