11:37 / 29.12.2018.

Autor: HRT

Posljednji trening na Crvenom spustu: Staza je vrhunska

-

-

Foto: - / -

Hrvatski slalomaši odradili su posljednji trening na Crvenom spustu uoči utrke Svjetskog kupa idućeg vikenda.
Hrvatski slalomaši odradili su posljednji trening na Crvenom spustu uoči utrke Svjetskog kupa idućeg vikenda. Staza je u odličnom stanju, sve je spremno za novo izdanje Snježne kraljice.

Posljednji slalomski rezultat Istoka Rodeša i Mateja Vidovića u Madonni di Campiglio je odlična najava za sljemensku utrku.

- Forma je dobra, osjećaj je dobar, staza je vrhunska, nikad bolja. Za Sljeme sam sigurno spreman i sad treba samo mirno čekat utrku i probati pokazati ono najbolje što znam, smatra Rodeš.

- Mislim da smo pokazali kroz prve tri utrke nekakav napredak koji se osjetio i na treninzima i u fizičkom smislu. Onda smo to uspjeli prenijet i na skijanje. Pokušat ću to i na Sljemenu, nije to bilo idealno zadnjih par godina, dodao je Vidović. Uz naše skijaše je u ulozi trenera savjetnika i Ivica Kostelić.

- Nismo imali nikad ovako dobru slalomsku ekipu. Mislim da imamo četiri realna kandidata koji mogu osvajati bodove u Svjetskom kupu. Vjerojatno i više od toga, zaključio je Kostelić. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!