12:59 / 02.09.2018.

Autor: A.M./Hina

POI: Dretar Karić i Mužinić srebrne u Kini

Anđela Mužinić (Igor Kralj/PIXSELL)

Anđela Mužinić (Igor Kralj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Na Otvorenom parastolnoteniskom prvenstvu Kine u Pekingu u finalu ekipnog djela natjecanja kategorije 3. kolica hrvatska ekipa u sastavu Anđela Mužinić i Helena Dretar Karić osvojila je srebro.
Na Otvorenom parastolnoteniskom prvenstvu Kine u Pekingu u finalu ekipnog djela natjecanja kategorije 3. kolica hrvatska ekipa u sastavu Anđela Mužinić i Helena Dretar Karić osvojila je srebro, porazom u finalu 1-2 od Kineskinja i dvije najbolje igračica svijeta kategorije 3. Xue Juan i Li Qian.
Anđela i Helena u Pekingu su pobijedile drugu ekipu Kine, koje su na svjetskoj rang listi među prve četiri igračice kategorije 3. Anđela Mužinić i Helena Dretar Karić osim srebra u ekipnoj konkurenciji iz Pekinga se vraćaju s dvije bronce u pojedinačnoj konkurenciji, pa se možemo nadati dobrim vijestima sa Svjetskog prvenstva u Celju listopada ove godine.
Ekipni dio natjecanja igrale smo fenomenalno, a u finalu smo imale realne šanse da po prvi put dobijemo najbolje Kineskinje. Izgubili smo dobiveni meč, jer smo pri rezultatu 1:1 i našem vodstvu u trećem meču i petom setu pri našem vodstvu od 8-5 sve prosule što smo mukotrpno gradile. Grupu smo prošli s maksimalnim pobjedama protiv ekipa Kine II, Japana, Australije i Tajlanda, izjavila je Anđela Mužinić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!